Начало Английски Български Тестове Системни

Търсене във всички избрани речници

OFF  
аркашка - непозната дума, може би имахте предвид апашка (апашки), разкашка или сарашка

апашки

thief's, of a thief/thieves

АПАШКИ ключ master-key, skeleton-key